Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Διεθνώς ρεζίλι

Η Ρωσική διοίκηση απέστειλε καταγγελία στην ΕΕΤΤ για παράβαση των ραδιοκανονισμών, για εκπομπές από Ελλάδα, εντός της ζώνης αεροναυτικής υπηρεσίας, με βάσιμες ενδείξεις ότι εμπλέκονται αδειούχοι ραδιοερασιτέχνες.
Δυστυχώς, κάποιοι που καυτηριάζουν το θέμα των παράνομων εκπομπών, έχουν στοχοποιηθεί και μάλιστα έντονα ακόμα και από συναδέλφους. Εχουν μάλιστα υπάρξει και καταστροφές σε εγκαταστάσεις συναδέλφου που τόλμησε να βάλει μετ' επιτάσεως το θέμα. Κάνουν ζημιά στο hobby, δυσφημίζουν τον ραδιοερασιτεχνισμό, παρανομώντας ή υπερασπιζόμενοι ραδιοπειρατές. Φτάνοντας μάλιστα στο σημείο, να λένε καλά να πάθεις αφού δεν σε πείραζαν. Αυτή η μαφία πρέπει να τελειώσει!
Το θράσος τους έχει πάρει διαστάσεις, ανάλογες του μεγέθους της παρανομίας, που μάλιστα σε προηγούμενη ανάρτηση σχολίαζα, μη πιστεύοντας το πόσοι παράνομοι σταθμοί υπάρχουν στα μεσαία, χωρίς όπως φαίνεται κανείς (πλην ελαχίστων) να ενδιαφέρεται.
Σίγουρα και οι σύλλογοι πρέπει να πάρουν θέση. Δεν γίνεται να συνεχίζεται η απαξίωση με την κάλυψη μελών τους ή ακόμα και διοικήσεων όπως καταγγέλλεται.
Ας ελπίσουμε το με χαρακτηρισμό επείγον έγγραφο της ΕΕΤΤ (25958/Φ506), να αποτελέσει την αρχή να μπει μια τάξη. Αν και χωρίς την βοήθεια συλλόγων και ραδιοερασιτεχνών, είναι αδύνατον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου